Τάκης Χατζέλης: Μια εντυπωσιακή σαιζόν

Εξαιρετικά επιτυχημένη ήταν η χρονιά που μας πέρασε για τον διεθνή μας παίκτη, Τάκη Χατζέλη.

Ο δευτεραθλητής κόσμου με την Εθνική Ομάδα, κατετάγη 4ος-5ος στο Monte Negro Grand Prix του 4ου Merit Open και έφτασε μέχρι τον τελικό του Last Chance στο 16ο Cyprus Open.

Παράλληλα, παρακολουθούσε, όσο ήταν δυνατόν για έναν παίκτη εκτός Ιταλίας, το Γκραν Πρι του ιταλικού πρωταθλήματος 2018-19, σε διαφορετική κάθε φορά πόλη, φτάνοντας τρεις φορές στα ημιτελικά επιμέρους τουρνουά (Βενετία, Τορίνο και Ρώμη) ενώ κατέκτησε το Summer Cup του Ρίμινι.

Το αποτέλεσμα ήταν η εντυπωσιακή 2η θέση στην τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου, με μόλις δύο βαθμούς διαφορά από τον ισχυρότατο πρώτο, Carlo Melzi, έχοντας μάλιστα παίξει σε τρία τουρνουά λιγότερα (η απλή συμμετοχή σε κάθε τουρνουά δίνει 3 βαθμούς).

Ενδιάμεσα, είχε αναδειχτεί Πρωταθλητής Ελλάδος στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα με την ομάδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Backgammon (μαζί με τον αείμνηστο Γιώργο Κλείτσα και τους Κώστα Χιωτίνη, Μιχάλη Μανωλιό και Γιάννη Ατματζίδη).

Και φυσικά, η φετινή σαιζόν του ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, φτάνοντας μέχρι τον τελικό του πρόσφατου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στη Γαλλία με την Εθνική Ελλάδος, μαζί με τους Γιάννη Ατματζίδη, Πλάτωνα Τσερλιάγκο, Μιχάλη Προυκάκη και Σταύρο Τσολάκο.