Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση και Κύπελλο Αττικής

Αγαπητοί φίλοι,

Σύμφωνα με το Άρθρο 11 του Καταστατικού, καλούνται τα τακτικά μέλη του Σωματείου σε Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση που θα λάβει χώρα το Σάββατο 11Σεπτεμβρίου 2021, στον ΟΠΑΧ (Ευριπίδου 11 & Κεφαλληνίας, Χολαργός) με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης:

— Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του απερχόμενου ΔΣ.

— Τροποποίηση του Καταστατικού (συζήτηση περί αποκλεισμού υποψηφιοτήτων για το ΔΣ μέλους που συμμετέχει σε ΔΣ παρόμοιου συλλόγου – πρόταση Τ. Μανιάτη).

— Συζήτηση περί ασυμβίβαστου εκπροσώπων στη Διοικούσα και μελών του ΔΣ (πρόταση Τ. Μανιάτη).

— Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.

— Εκλογές για την ανάδειξη δύο (2) εκπροσώπων της Ομοσπονδίας στη Διοικούσα Επιτροπή.

— Επιλογή των οκτώ (8) παικτών που θα αγωνιστούν στην Τελική Φάση του Πρωταθλήματος (Καρδίτσα, 1-3/10). Επισυνάπτεται το ψηφοδέλτιο.

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Άρθρο 12 του Καταστατικού, η Γενική Συνέλευση και οι επαναληπτικές αυτής σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας, συγκαλούνται στον ίδιο τόπο και την ίδια μέρα ως εξής:

* Ώρα 13:30 (ποσοστό απαιτούμενο για την απαρτία 1/2 των ταμειακώς ενήμερων μελών).

* Ώρα 13:40 (ποσοστό απαιτούμενο για την απαρτία 2/5 των ταμειακώς ενήμερων μελών).

* Ώρα 13:50 (τουλάχιστον δέκα (10) μέλη).

Μέλη που επιθυμούν να βάλουν υποψηφιότητα για το ΔΣ ή για την Ελεγκτική Επιτροπή θα πρέπει, μέχρι και την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021, να στείλουν email στο bgfederation1@gmail.com, δηλώνοντας σαφώς για ποιο όργανο θέτουν υποψηφιότητα (το ΔΣ και η Ελεγκτική Επιτροπή είναι αλληλοαποκλειόμενα). Το email θα πρέπει να συνοδεύεται από υπεύθυνη δήλωση ότι (σύμφωνα με το άρθρο 19 του Καταστατικού) ο υποψήφιος έχει ελληνική ιθαγένεια, δεν τελεί σε στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων και δεν έχει καταδικαστεί αμετάκλητα για κακούργημα ή βαρύ πλημμέλημα που σχετίζεται με τη δραστηριότητα του συλλόγου.

Ενημερώνουμε ότι τη συγκεκριμένη ημέρα θα πραγματοποιηθεί επίσης το Κύπελλο Αττικής με ανοιχτή συμμετοχή σε όλους, το οποίο θα ξεκινήσει στις 12:15. Η γενική συνέλευση θα ξεκινήσει στις 13:30, μετά το πέρας του πρώτου γύρου.

Το Κύπελλο Αττικής 2021 θα διεξαχθεί με συμμετοχή €25, μηδενική εγγραφή και σύστημα Progressive Consolation (Main 9-pts, Consolation 7-pts). Ο καλύτερος παίκτης Αθηναϊκού συλλόγου και ο καλύτερος παίκτης της Ομοσπονδίας (2 θέσεις) θα πάρουν την πρόκριση για την τελική Φάση του Κυπέλλου Ελλάδος (Αθήνα, 18-19/9). Αν ο καλύτερος παίκτης Αθηναϊκού συλλόγου είναι από την Ομοσπονδία, τότε προκρίνεται και ο δεύτερος καλύτερος της Ομοσπονδίας.

Για το ΔΣ,

Ο Γενικός Γραμματέας

Νίκος Δίκαρος