Ο Μανωλιός έκανε το back to back στο Διαδικτυακό

Ο Μιχάλης Μανωλιός, με 14 νίκες, 3 ήττες και ένα bye, επανέλαβε την περσινή του επιτυχία στο Διαδικτυακό Πρωτάθλημα, κατακτώντας μετά από τον τίτλο του 2018 και εκείνον του 2019.  Ξεκίνησε χλιαρά με 3 νίκες και 3 ήττες, για να συνεχίσει από κει και πέρα με το απόλυτο 11/11. Όπως και πέρσι, έφτασε στον τελικό με πλεονέκτημα μίας ήττας, όπου επικράτησε αυτή τη φορά επί του Γιάννη Ατματζίδη (12-5, 1 bye), Πρωταθλητή Διαδικτύου 2017, ο οποίος έμεινε δεύτερος.

Τρίτος, ανάμεσα στον νέο αριθμό ρεκόρ των 57 συμμετοχών, κατετάγη ο Στέφανος Μπονάνος (11-5, 1 bye), ενώ στα χρηματικά έπαθλα μπήκε και ο Γιώργος Καφετζόπουλος (11-5). Οι πρώτοι τρεις θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Champions Cup (μαζί με τον Κώστα Χιωτίνη, που πέρσι κέρδισε το European Cup) ενώ ο Καφετζόπουλος μαζί με τους Σπύρο Σοφό (5ος με 10-5, 1 bye) και Στέφανο Χαρακλιά (6ος με 10-5) θα παίξουν στο European Cup.

Ο Μανωλιός επέδειξε επίσης την καλύτερη απόδοση (Performance Rating) στο Πρωτάθλημα (έπαιξε κατά μέσο όρο 4,43) με τους Χιωτίνη (4,65) και Ατματζίδη (4,74) να τον ακολουθούν από κοντά. Με την επιτυχία του αυτή γίνεται ο πρώτος που κερδίζει δύο φορές το Πανελλήνιο Διαδικτυακό Πρωτάθλημα και μάλιστα σε συνεχόμενες χρονιές, κατά τις οποίες καθιερώθηκε ο μαραθώνιος ελβετικού συστήματος πενταπλού αποκλεισμού.