Ο Αυδής Πρωταθλητής Διαδικτύου 2024

Ο Γιώργος Αυδής στέφθηκε Πρωταθλητής Διαδικτύου Ελλάδος για το 2024!

Ο Αυδής στον τελικό επιβλήθηκε του Μιχάλη Μανωλιού, με 13-3 και κατέκτησε το 11ο Πανελλήνιο Διαδικτυακό Πρωτάθλημα με 14 νίκες 1 bye και 4 ήττες (14/18), αφήνοντας δεύτερο τον Μανωλιό με 13/18 νίκες και 1 bye.

Στην τρίτη θέση, ανάμεσα σε 68 συμμετέχοντες, τερμάτισε ο Θεοδόσης Μπαντάς με 13/18. Οι τρεις τους εκπροσωπούν ήδη την Ελλάδα στο Champions Cup της WBIF. Την τέταρτη θέση πήρε ο Γιάννης Ατματζίδης και την πέμπτη και έκτη θέση μοιράστηκαν ο Τώνης Διαμαντίδης και ο Μάρκος Μολύβδης, οι οποίοι πήραν και οι τρεις την πρόκριση για το World Cup.

Ο Αυδής στην μαραθώνια πορεία του κέρδισε μεταξύ άλλων τρεις φορές τον Μανωλιό, δύο φορές τον Μπαντά και μία τον Δερμιτζάκη, ενώ έχασε δύο φορές από τον Ατματζίδη και από τους Κουρινιώτη και Μολύβδη.

Την καλύτερη απόδοση σε όλο το τουρνουά είχε ο Γιάννης Ατματζίδης με 4,19 και ακολούθησαν οι επίσης διεθνείς Τάσος Αναστασίου (4,38), Μιχάλης Μανωλιός (4,40), Θεοδόσης Μπαντάς (4,91) και ο Χρήστος Βεζυρόπουλος (5,02).

Με την κατάκτηση του τέταρτου τίτλου του, ο Αυδής έμεινε μόνος του στην τρίτη θέση με τους περισσότερους εγχώριους τίτλους, μετά τους Ατματζίδη (7) και Μανωλιό (6).