Τουρνουά ΟΠΑΧ – Σάββατο 12/6/2021

Posted Posted in Uncategorized

Ο ΟΠΑΧ (Ευριπίδου 11 και Κεφαλληνίας, Χολαργός) διοργανώνει τουρνουά το Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι, με σύστημα progressive consolation (ο νικητής του ομίλου της παρηγοριάς συνεχίζει να διεκδικεί την πρώτη θέση) και δικαίωμα συμμετοχής €70 + €5 εγγραφή.

Ο Μανιάτης Πρωταθλητής Ελλάδος Διαδικτύου 2021

Posted Posted in Αποτελέσματα

Ο Τάσος Μανιάτης είναι ο νέος Πρωταθλητής Ελλάδος Διαδικτύου για το 2021.

Ο Μανιάτης επικράτησε του Γιώργου Ντισλή στον τελικό του 8ου Πανελλήνιου Διαδικτυακού Πρωταθλήματος 2021 ανατρέποντας το σε βάρος του μειονέκτημα ήττας με δύο νίκες, και μάλιστα ενώ βρισκόταν σημαντικά πίσω στο σκορ και στα δύο ματς: Η διακύμανση του σκορ στον πρώτο τελικό ήταν 0-2, 0-4, 0-6, 1-6, 1-7, 3-7, 3-8, 7-8, 9-8, 9-10, 9-12*, 10-12, 11-12, 13-12, ενώ στον δεύτερο που έκρινε τον τίτλο 0-4, 0-5, 2-5, 3-5, 5-5, 5-6, 9-6, 10-6, 11-6, 13-6.

Στο πιο μαζικό Πρωτάθλημα από όλα τα προηγούμενα, με ρεκόρ συμμετοχών (68), o Μανιάτης συμπλήρωσε τους 19 γύρους του μαραθώνιου τουρνουά με 15 νίκες και 4 ήττες, ενώ ο Ντισλής είχε ρεκόρ 13-5 και 1 bye.

Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Μιχάλης Προυκάκης με 11-5 και 1 bye.

Οι τρεις πρώτοι εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Champions Cup ενώ στο World Cup προκρίθηκαν, ως 4ος και 5ος με ρεκόρ 11-5, οι Χρίστος Γρούτσος και Κώστας Ραΐσσης.

Τις πιο εντυπωσιακές αποδόσεις στο Πρωτάθλημα είχαν ο Γιάννης Ατματζίδης (4,21), ο Θεοδόσης Μπαντάς (4,29) και ο Κώστας Χιωτίνης (4,33), ενώ πέντε παίκτες έπαιξαν κάτω από 5,00 και δέκα κάτω από 6,00.

Την τελική βαθμολογία και τα αναλυτικά αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε στο site της WBIF.

Διασυλλογικό Πρωτάθλημα 2020

Posted Posted in Διασυλλογικό πρωτάθλημα

1. Σύλλογος Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών (ΣΑΚΑ)

(Προυκάκης, Καλτσάς, Κουδούνης, Ζούβελος, Μπιτσάκος, Ξυλάς, Χαριτάτος)

2. Ελληνική Ομοσπονδία Backgammon

(Μανωλιός, Ατματζίδης, Αυδής, Φίλος, Αναστασίου, Τζανετής)

3. Σύλλογος Αγωνιστικού Τάβλι – Όμιλος Καρδίτσας (ΣΑΤΟΚ)

(Χριστοφοράκης, Τσιαμαντάς, Νταλανίκας, Μηλιώνης, Πλαβός, Παπαλίτσας, Λωρίδας, Τσολάκος)

4. Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Λάρισας (ΟΑΜΛ)

(Ντισλής, Νάρης, Κατσίμπαλης, Παπακωνσταντίνου, Ευαγγέλου, Τσιούτρας)

Βαθμολογία και αποτελέσματα

13ο Πρωτάθλημα Ελλάδος 2019-20

Posted Posted in Ατομικό πρωτάθλημα

Πρωταθλητής Ελλάδος 2020: Στέφανος Κατωγιαννάκης

Φιναλίστ: Γιάννης Ατματζίδης

3ος: Θανάσης Πλαβός

4) Γιώργος Ντισλής

5-6) Μιχάλης Μανωλιός, Χρίστος Γρούτσος

7-8) Πέτρος Σέλελης, Μιχάλης Προυκάκης

9-12) Κώστας Χιωτίνης, Τάκης Χατζέλης, Στέφανος Χαρακλιάς, Κώστας Κυριακάκης

13-16) Μιχάλης Χριστοφοράκης, Σεραφείμ Μηλιώνης, Βαγγέλης Λωρίδας, Μιχάλης Νάρης

Αποτελέσματα Τελικής Φάσης και Τελική Βαθμολογία Προκριματικής Φάσης Ελληνικής Ομοσπονδίας Backgammon

Αναλυμένα ματς

Στήριξε και παίξε με την Εθνική Ελλάδος!

Posted Posted in Νέα

[Η Εθνική Ελλάδος, δευτεραθλήτρια κόσμου στο τελευταίο Παγκόσμιο Πρωτάθλήμα.]

Μία καινούργια σειρά τουρνουά, με διοργανωτή τον Βασίλη Τζανετή,  δίνει σε όλους τους Έλληνες παίκτες την ευκαιρία όχι μόνο να στηρίξουν την προσπάθεια της Εθνικής Ελλάδος στο επόμενο ταξίδι της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Trier της Γερμανίας στις 30 Αυγούστου – 5 Σεπτεμβρίου, αλλά και να ταξιδέψουν και να αγωνιστούν για τη Γαλανόλευκη!

Πρώτος προκριματικός: Κυριακή 31 Ιανουαρίου. Οι εγγραφές άρχισαν, δείτε το συνημμένο αρχείο!

Πρόκειται για 9 προκριματικά διαδικτυακά τουρνουά, όλα νοκ άουτ χωρίς consolation, τρία από τα οποία θεωρούνται “διπλά”. Μέρος των συμμετοχών θα μεταφέρεται στο τελικό τουρνουά, ενώ ένα ποσοστό θα καταλήξει ως χορηγία στην Εθνική Ελλάδος. Οι νικητές των 9 τουρνουά, καθώς και οι πρώτοι 4 της σχετικής βαθμολογίας (κάθε νίκη ισούται με έναν πόντο και η απλή συμμετοχή σε τουρνουά με άλλον ένα), προκρίνονται για το τελικό τουρνουά (16άρι νοκ άουτ). Ο νικητής αυτού, εκτός από τα αυξημένα έπαθλα αποκτά αυτόματα το δικαίωμα να ταξιδέψει και να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Όλα τα τουρνουά έχουν μηδενική εγγραφή, δηλαδή δεν παρακρατείται κανένα ποσοστό για τη διοργάνωση, εκτός από αυτά για την Εθνική και το τελικό τουρνουά.

Η συμμετοχή είναι ιδιαίτερα προσιτή. Οποιοδήποτε επιπλέον ποσό κατατεθεί μαζί με αυτήν, θα πάει εξ ολοκλήρου στη χορηγία της Εθνικής Ελλάδος.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες στο συνημμένο αρχείο.

ROAD TO GERMANY

Ακύρωση 1ης Αγωνιστικής

Posted Posted in Uncategorized
Αγαπητοί φίλοι,
Η 1η αγωνιστική του Ατομικού Πρωταθλήματος 2020-21 ακυρώνεται για υγειονομικούς λόγους. Για τη 2η αγωνιστική, που έχει οριστεί για το Σάββατο 14/11, καθώς και για κάθε επόμενη, θα γίνεται επίσης σχετική ανακοίνωση.
Με την ευκαιρία, υπενθυμίζουμε ότι η προθεσμία για την υποβολή συμμετοχής στο 8ο Πανελλήνιο Διαδικτυακό Πρωτάθλημα 2021, λήγει το Σάββατο 31/10. Από φέτος, το Πρωτάθλημα θα διεξάγεται στην πλατφόρμα Backgammon Studio Heroes και είναι απόλυτα αυτοματοποιημένο, καθώς αντίπαλοι, σκορ, ρολόι και ανάλυση γίνονται αυτόματα από το site, ενώ τα αρχεία δεν χάνονται σε περίπτωση διακοπης και οι παίκτες δεν χρειάζεται να αναφέρουν το αποτέλεσμα ή να στέλνουν το αρχείο του αγώνα.
Δηλώστε συμμετοχή μέχρι το Σάββατο στη WBIF.