Διαδικτυακό πρωτάθλημα

Το Πανελλήνιο Διαδικτυακό Πρωτάθλημα διοργανώνεται στην πλατφόρμα Backgammon Studio Heroes, με τη συμμετοχή των καλύτερων Ελλήνων παικτών που παίζουν και διαδικτυακά, και συνίσταται σε ένα τουρνουά με ελβετικό σύστημα πενταπλού αποκλεισμού, δηλαδή οι παίκτες αποκλείονται μετά από πέντε ήττες.
Οι παίκτες καλούνται να παίξουν ένα ματς την εβδομάδα, με εύλογα διαλείμματα για γιορτές, διακοπές κλπ., τα ματς ολοκληρώνονται στους 13 πόντους και η διοργάνωση υποστηρίζεται διοργανωτικά από την World Backgammon Internet Federation (WBIF).

H συμμετοχή στο Πρωτάθλημα είναι ανοικτή σε όλους τους Έλληνες παίκτες καθώς και σε αλλοδαπούς που διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα.

Ο νικητής της διοργάνωσης παίρνει τον τίτλο του Πρωταθλητή Διαδικτύου Ελλάδος.

Οι πέντε (5) πρώτοι παίκτες της διοργάνωσης επιλέγονται για να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στα ευρωπαϊκά κύπελλα που θα ξεκινούν τον Μάρτιο. Οι 1ος, 2ος και 3ος προκρίνονται στο Champions Cup και οι 4ος και 5ος στο World Cup.

Οι εγγραφές για το Διαδικτυακό Πρωτάθλημα ξεκινούν κάθε Οκτώβριο και το τουρνουά κάθε Νοέμβριο. Οι σχετικές ανακοινώσεις γίνονται εδώ και στη σελίδα μας στο Facebook.

Εδώ μπορείτε να δείτε τους νικητές και τα αποτελέσματα των πρώτων τριών διοργανώσεων.

Εδώ μπορείτε να δείτε τους Πρωταθλητές Διαδικτύου Ελλάδος.