Φάση των Ομίλων (19/5): Ζωντανή κάλυψη αποτελεσμάτων

Η ημιτελική Φάση των Ομίλων για το Ατομικό Πρωτάθλημα 2017-18 θα διεξαχθεί στη Λαμία στις 19/5 (Matrix Bowling, 10:30 π.μ.).

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Στη Φάση των Ομίλων έχουν προκριθεί, από τις προκριματικές φάσεις, 16 παίκτες (9 από τα προκριματικά της Αθήνας και 7 από τα προκριματικά της Καρδίτσας) και χωρίζονται σε τέσσερις ομίλους των 4 παικτών, για να  διεκδικήσουν τα 4 τελευταία εισιτήρια στην Τελική Φάση, με σύστημα FT διπλού αποκλεισμού (οι παίκτες αποκλείονται στις 2 ήττες). Από κάθε όμιλο προκρίνεται μόνο ο τελικός νικητής. Οι τέσσερις όμιλοί είναι οι εξής:

(Ο Πρωταθλητής Ελλάδος 2016, Πρωταθλητής Διαδικτύου 2017 και Παίκτης της Χρονιάς 2015, Γιάννης Ατματζίδης, αγωνίζεται στον Όμιλο 1.)

Όμιλος 1: Ατματζίδης, Σοφός (Αθήνα) Αυγέρης και Μέντζιος (Καρδίτσα).

Ο νικητής αντιμετωπίζει τον Μανωλιό στον Γύρο των 32 του Main της Τελικής Φάσης της Αθήνας (15-17/6).

(Ο Μιχάλης Προυκακης αγωνίζεται στον Όμιλο 2.)

Όμιλος 2: Προυκάκης, Λάζαρης, Λιάπης (Αθήνα) και Καλλούσης (Καρδίτσα).

Ο νικητής αντιμετωπίζει τον Γυρτάτο στον Γύρο των 32 του Main της Τελικής Φάσης.

(Ο Τάσος Μανιάτης αγωνίζεται στον Όμιλο 3.)

Όμιλος 3: Φίλος, Αμπράζης (Αθήνα) Μανιάτης και Τσιαμαντάς (Καρδίτσα).

Ο νικητής αντιμετωπίζει τον  Αντωνάκη στον Γύρο των 32 του Main της Τελικής Φάσης.

(Ο Πρωταθλητή Ελλάδος 2017, Ανδρέας Καραμπινάς υπερασπίζεται τον τίτλο του στον Όμιλο 4.)

Όμιλος 4: Μακρής, Πολυδώρου (Αθήνα) Καραμπινάς και Τσολάκος (Καρδίτσα).

Ο νικητής αντιμετωπίζει τον Αυδή στον Γύρο των 32 του Main της Τελικής Φάσης.

Παρακολουθήστε ζωντανά τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

 

Τελική Φάση (Αθήνα, 15-17/6)

Η Τελική Φάση της Αθήνας (Χολαργός, MindGames, 15-17/6) θα διεξαχθεί με σύστημα Progressive Consolation, όπου ο νικητής του Consolation αντιμετωπίζει τον ηττημένο του Main, και ο νικητής τους συναντά τον νικητή του Main στον (αν χρειαστεί διπλό) τελικό.

Στην Τελική Φάση έχουν προκριθεί απευθείας από τις προκριματικές φάσεις 12 πάικτες, 7 από την Αθήνα (Α1-Α7)  και 5 από την Καρδίτσα (Κ1-Κ5) σε διαφορετικούς γύρους, ανάλογα με τη θέση τους, ως εξής:

Στον Γύρο των 32 του Main: Οι Αυδής(Α5), Γυρτάτος (Α6), Αντωνάκης(Κ5) και Μανωλιός(Α7). Αντίπαλοί τους θα είναι οι νικητές της Φάσης των Ομίλων.

Στον Γύρο των 16 του Main: Οι Χιωτίνης(Α3), Χαρακλιάς(Α4), Μηλιώνης(Κ3) και Παπαλιτσας(Κ4). Αντίπαλοί τους θα είναι οι νικητές του Γύρου των 32.

Στα προημιτελικά του Main: Οι Κοκκίνης(Α1), Λωρίδας(Κ1), Δίκαρος(Α2) και Γρούτσος(Κ2). Αντίπαλοί τους θα είναι οι νικητές του Γύρου των 16.