Στήριξε και παίξε με την Εθνική Ελλάδος!

[Η Εθνική Ελλάδος, δευτεραθλήτρια κόσμου στο τελευταίο Παγκόσμιο Πρωτάθλήμα.]

Μία καινούργια σειρά τουρνουά, με διοργανωτή τον Βασίλη Τζανετή,  δίνει σε όλους τους Έλληνες παίκτες την ευκαιρία όχι μόνο να στηρίξουν την προσπάθεια της Εθνικής Ελλάδος στο επόμενο ταξίδι της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Trier της Γερμανίας στις 30 Αυγούστου – 5 Σεπτεμβρίου, αλλά και να ταξιδέψουν και να αγωνιστούν για τη Γαλανόλευκη!

Πρώτος προκριματικός: Κυριακή 31 Ιανουαρίου. Οι εγγραφές άρχισαν, δείτε το συνημμένο αρχείο!

Πρόκειται για 9 προκριματικά διαδικτυακά τουρνουά, όλα νοκ άουτ χωρίς consolation, τρία από τα οποία θεωρούνται “διπλά”. Μέρος των συμμετοχών θα μεταφέρεται στο τελικό τουρνουά, ενώ ένα ποσοστό θα καταλήξει ως χορηγία στην Εθνική Ελλάδος. Οι νικητές των 9 τουρνουά, καθώς και οι πρώτοι 4 της σχετικής βαθμολογίας (κάθε νίκη ισούται με έναν πόντο και η απλή συμμετοχή σε τουρνουά με άλλον ένα), προκρίνονται για το τελικό τουρνουά (16άρι νοκ άουτ). Ο νικητής αυτού, εκτός από τα αυξημένα έπαθλα αποκτά αυτόματα το δικαίωμα να ταξιδέψει και να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Όλα τα τουρνουά έχουν μηδενική εγγραφή, δηλαδή δεν παρακρατείται κανένα ποσοστό για τη διοργάνωση, εκτός από αυτά για την Εθνική και το τελικό τουρνουά.

Η συμμετοχή είναι ιδιαίτερα προσιτή. Οποιοδήποτε επιπλέον ποσό κατατεθεί μαζί με αυτήν, θα πάει εξ ολοκλήρου στη χορηγία της Εθνικής Ελλάδος.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες στο συνημμένο αρχείο.

ROAD TO GERMANY